,

PEPE JEANS Ranac 44 cm – Pink

Pepe Jeans
Status:

Niska zaliha, mogućnost poručivanja po upitu


Šta ako stvari uvek vidimo ružičasto? Šta ako damo dodatnu energiju i pozitivnost našim danima? Gledali bismo na život i dane iz bolje perspektive. zar ne? Pa, hajde da damo tu injekciju sreće sa ovom novom Miri kolekcijom brenda Pepe Jeans. Puna boja, života i energije. Dizajnirana je za sve one devojke koje vide život kakav jeste, lep uprkos tome šta se može dogoditi. Upoznajte i zaljubite se u širok spektar rančeva i torbi koje smo pripremili za Vas. Visok kvalitet i odlična završna obrada, učiniće da se ne razdvajate od ove kolekcije.

Sada ćete osećati svoje omiljene umetnike bliže nego ikada zahvaljujući audio izlazu i unutrašnjem džepu za mobilni telefon ili mp3 koji uključuje ovaj Pepe Jeans ranac. Kada idete na časove, u prevozu ili u pokretu, pređite na ritam svoje omiljene muzike dok nosite lične stvari i dodatnu opremu u glavnom odeljku i dva prednja džepa. Stavite ga na leđa, udoban je sa širokim, obloženim kaišima ili ga nosite u ruci. Lako ćete ga staviti i u prtljažnik automobila!

Proizvodjač: Pepe Jeans
Šifra artikla: 68.723.21
Kategorija: Putni program > Pepe Jeans > Miri

7,380.00 рсд (6,150.00 рсд + PDV)

Niska zaliha, mogućnost poručivanja po upitu

Proizvodjač: Pepe Jeans
Šifra artikla: 68.723.21
Kategorija: Putni program > Pepe Jeans > Miri

SKU: 68.723.21 Categories: ,

Deklaracija

Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda – Zagarantovana sva prava po Zakonu o zaštiti potrošača.