3M je poznata multinacionalna kompanija koja je stekla reputaciju kroz inovativne proizvode u različitim oblastima, uključujući i kancelarijski materijal. Neke od njihovih proizvoda možete pronaći na ovim stranicama, uključujući Post-it beleške, samolepljive blokčiće, 3M trake za podno obeležavanje, lepkove u spreju za montažu, kao i program za prezentacije odnosno whiteboard folije i flipchart table. Ovi artikli su postali neophodni alati u mnogim kancelarijskim i kućnim okruženjima. Kroz svoje proizvode, 3M nastavlja da oblikuje način na koji ljudi rade i saradjuju, dodajući vrednost svakodnevnim aktivnostima i projekatima.

Post-it beleške i samolepljivi blokčići

Post-it beleške su možda najprepoznatljiviji proizvod 3M kompanije. Ove male samolepljive beleške omogućavaju ljudima da zabeleže važne informacije i lako ih nalepe na vidljive površine. Samolepljivi blokčići takođe pružaju jednostavan i efikasan način za zapisivanje i deljenje ideja ili obaveštenja.

Trake za podno obeležavanje

3M trake za pod su dizajnirane da obezbede sigurnost i označavanje u različitim prostorima. One su otporne na habanje i pružaju jasno označavanje zona, što je posebno korisno u poslovnim ili industrijskim okruženjima.

Lepak u spreju 3M Mount

3M lepakovi u spreju su svestran proizvod koji omogućava brzo i čvrsto lepljenje različitih materijala. Pogodan je za mnoge primene, uključujući i zanatske projekte, reparacije i profesionalne primene.

Whiteboard folije – bela tabla

3M whiteboard folije su inovativna rešenja koja omogućavaju korisnicima da pretvore bilo koju glatku površinu u belu tablu koja se može brisati. Ove folije su idealne za prostorije za sastanke, učionice ili kućne kancelarije, pružajući fleksibilan prostor za beleženje ideja i informacija.

Prikazano svih 15 rezultata