Fabriano – tradicija u proizvodnji papira

Fabriano, jedan od najstarijih i najprestižnijih brendova u svetu papira, datira još iz srednjeg veka, tačnije iz 13. veka. Njihova bogata istorija, smeštena u srcu Italije, utkana je u svaki list papira koji proizvedu, kombinujući tradicionalnu veštinu sa modernim inovacijama kako bi zadovoljili potrebe savremenih korisnika.

Fabriano sveske

Fabriano sveske su više od običnog papira; one su simbol elegancije i profesionalizma. Izrađene sa pažnjom prema detaljima, svaka sveska je rezultat pažljive selekcije materijala i besprekorne izrade. Korice sveski često dolaze u raznim dizajnima, od klasičnih do modernih, dok unutrašnji listovi nude glatku i finu teksturu idealnu za pisanje mastilom, olovkom ili bilo kojim drugim pisaćim instrumentom. Svaka sveska je kreirana da izdrži vreme i intenzivnu upotrebu.

Fotokopir papir u boji

U eri digitalizacije, kvalitetan papir za štampanje nikada nije bio važniji. Fabriano fotokopir papir u boji postavlja standarde kada je reč o reprodukciji boja. Sa optimalnom gramaturom, ovaj papir garantuje jasne i živopisne otiske. Njegova glatka površina omogućava da se mastilo ravnomerno rasporedi, čime se postižu besprekorni rezultati svaki put.

Blokovi za crtanje i slikanje

Umetnici širom sveta hvale Fabriano blokove za njihov izuzetan kvalitet. Bez obzira da li je reč o akvarelu, uljanim bojama, pastelu ili grafitu, Fabriano nudi papir koji je savršeno usklađen sa tehnikom koju umetnik koristi. Posebno formulisan da apsorbuje boje a da pritom ne dođe do prodiranja ili razmazivanja, Fabriano papir za crtanje i slikanje je izbor mnogih renomiranih umetnika i hobista.

Kroz vekove postojanja, Fabriano je izgradio reputaciju koja odražava strast, posvećenost i inovaciju. Svaki proizvod koji nose oznaku Fabriano nije samo komad papira, već deo bogate tradicije i nasleđa koje je ovaj brend negovao kroz vekove. Od svesaka za zapisivanje misli do papira koji oživljava umetničke vizije, Fabriano je i dalje simbol vrhunskog kvaliteta u svetu papira.

Prikazani 1–48 od 202 rezultata