Kancelarijski materijal

Dobrodošli na stranicu koja će Vam olakšati pregled i lakši izbor neophodnog kancelarijskog materijala. Na ovoj stranici možete pronaći celokupan asortiman pribora za kancelarijski materijal, podeljen po najpopularnijim pojmovima – klikom na sliku u novom tabu će biti izlistani svi dostupni artikli za traženi program. Kancelarijski materijal poput opreme za arhiviranje, pribora za pisanje, opreme za prezentacije i sve druge proizvode možete pronaći na linkovima ispod. Uvek nam možete pisati na info@officepro.rs i poslati Vaš upit.

Brzi linkovi i glavne kategorije

Hemijske olovke
Fotokopir papir
Police za dokumenta
Registratori
Koverte
Uvek na popustu

Kancelarijski materijal za početak

Spakuj, zalepi, obeleži i pošalji

Dovršite Vašu listu za radni sto

Organizujte Vaš radni sto sa raznovrsnim kancelarijskim priborom za pisanje, samolepljivim blokčićima, page markerima, belim i planer tablama, policama za dokumente, kao i srodnim proizvodima neophodnim za organizaciju i planiranje.

Gel olovke
Tehničke olovke
Bele table
Jetstream hemijske olovke
Scotch selotejp trake
Hemijske olovke
Police za dokumenta
Page markeri
Fabriano sveske
Uvek na popustu

Odlične ponude za kancelarijski prostor

FABRIANO sveske, notesi i umetnički papir

Fabriano je grad i opština u provinciji Ankona u italijanskoj regiji Marke, na 325 metara nadmorske visine. Leži u dolini Esino i njegova lokacija na glavnom autoputu i ​​železničkoj liniji od Umbrije do Jadrana čini ga regionalnim centrom srednje veličine na Apeninima. Imaju i kvalitetan papir.

ECOQUA sveske
WATERCOLOR program
ACCADEMIA papiri
FABRIANO globalni sajt

Pre više od 100 godina Harry Fellowes je predstavio svoj prvi proizvod bankarima iz oblasti Čikaga koja se bavila rastućim problemom – neorganizovanom papirnom evidencijom. Danas je Fellowes brend globalni lider u širokom spektru inovativnih rešenja. Zasnovan na kulturi stalnog poboljšanja Fellowes nastoji da ponudi najbolji kvalitet proizvoda za skladištenje dokumenata, poslovnih mašina, proizvoda za upravljanje radnim prostorom, prečišćivanje vazduha i dodacima za mobilne tehnologije. Fellowes konstantno uvodi i razvija nove ideje za potrebe poslovnog okruženja koji se stalno menja.

FELLOWES Prečišćivači vazduha

AeraMaX Pro komercijalni prečišćivači vazduha spajaju pametnu i efikasnu tehnologiju u integrisano i pouzdano rešenje za uklanjanje 99,97% svih zagađivača u vazduhu.

Šrederi – Uništivači dokumenata

Šrederi LX serije su dizajnirani i napravljeni sa kvalitetom, izdržljivošću i kapacitetom za usitnjavanje koje očekujete od Fellowes brenda.

Laminacija i plastifikacija

Funkcija HotSwap Fellowes laminatora omogućava korisnicima da menjaju između različitih debljina folija i dokumenata bez čekanja.

Koričenje! Uštedite 15%

Vaš all-in-one centar za koričenje u jednom. Koričenje. Spajanje. Bušenje sa 3 rupe.

Sit-stand oprema i kancelarija

Dodajte kretanje Vašem radnom danu radi poboljšanja zdravlja i produktivnosti.

Nosači za monitor

Uvećajte radni prostor na stolu, postavite ekran za idealni ugao gledanja i radite udobno.

Otkrijte i druge načine da opremite kancelariju

Toneri i kertridži
Štampači
Laptop torbe
Računske mašine
Putni koferi
Fiksni telefoni
Aparati za obeleživanje
Monitori
Laptop i notebook
Projektori i oprema
Distribucija i prodaja kancelarijskog materijala brendova
EDDING globalni sajt
MONDI globalni sajt
PIGNA globalni sajt
UNI-BALL globalni sajt
HAN GMBH globalni sajt
FABRIANO globalni sajt
PIGNA globalni sajt
HAN GMBH globalni sajt
EDDING globalni sajt
FABRIANO globalni sajt
MONDI globalni sajt
UNI-BALL globalni sajt

Koja oprema spada u kancelarijski materijal?

U kancelarijski materijal..

Koji papir se koristi za štampanje?

Papir A4

Koji pisaći pribor spada u kancelarijski materijal?

Spadaju olovke

Koja je razlika izmedju klasera i registratora?

Razlika je

Šta su gel roleri?

Gel roleri su

Još jedan mali pomoćnik je naš pomoćnik za listu škola. To je najbrži način za kupovinu svih osnovnih školskih potrepština. Nabavite olovke sa držačem za olovke, gumicama, oštračima za olovke ili električnim oštrilom za olovke. Zatim tu su držači trapera, registrator za kartice, fascikle, sveske, papir za sveske, papir za kancelarijski materijal, makaze ili levoruke makaze, selotejp, kalendari za suvo brisanje, sveske sa globusima i kompozicijama, bele table i još mnogo toga – sve na jednom lakom mestu. Tražite više opcija u beležnicama? Postoji spiralna sveska, sveska sa 5 predmeta, sveska za primarnu kompoziciju, mermerna sveska, sveska sa tačkama i mnoge druge među kojima možete da izaberete. Samo nekoliko klikova i gotovi ste. A deca su (skoro) spremna da se vrate u školu. Vraćaš li se uskoro na koledž? Naručite svoj alat i opremu ovde, a zatim ih pošaljite u svoju spavaonicu ili stan da biste preskočili selidbu.

Imamo registratore sa 3 prstena, bušilice sa 3 rupe, bušilice za rupe, korice za registratore sa pregradama, lepljivi papir, spajalice za registratore, labave papire, papire 11k17, bušilice za papir, džepne fascikle, spajalice, markere, fascikle i još mnogo toga . Dodajte na svoju listu i magične markere, markere za prozore, criola markere, bele oštrice, blage i krede. Imamo flomastere, gel olovke i pilot g2 olovke, Sharpie’s gel, pilot g-2 07, pilot olovke, flair olovke uključujući papermate inkjoi gel olovke i držače za olovke da sve vaše olovke budu na jednom mestu. Postoje olovke koje se mogu brisati kao što su olovke koje se mogu brisati trenjem ili bele olovke za one koji ne vole da precrtavaju reči.