Kancelarijski materijal

Dobrodošli na stranicu koja će Vam olakšati pregled i lakši izbor neophodnog kancelarijskog materijala. Na ovoj stranici možete pronaći celokupan asortiman pribora za kancelarijski materijal, podeljen po najpopularnijim pojmovima – klikom na sliku u novom tabu će biti izlistani svi dostupni artikli za traženi program. Kancelarijski materijal poput opreme za arhiviranje, pribora za pisanje, opreme za prezentacije i sve druge proizvode možete pronaći na linkovima ispod. Uvek nam možete pisati na info@officepro.rs i poslati Vaš upit.

Brzi linkovi i glavne kategorije

Hemijske olovke
Fotokopir papir
Police za dokumenta
Registratori
Koverte
Toneri i kertridži

Kancelarijski materijal za početak

Spakuj, zalepi, obeleži i pošalji

Dovršite Vašu listu za radni sto

Organizujte Vaš radni sto sa raznovrsnim kancelarijskim priborom za pisanje, samolepljivim blokčićima, page markerima, belim i planer tablama, policama za dokumente, kao i srodnim proizvodima neophodnim za organizaciju i planiranje.

Gel olovke
Tehničke olovke
Bele table
Jetstream hemijske olovke
Scotch selotejp trake
Hemijske olovke
Police za dokumenta
Page markeri
Fabriano sveske
Štampači

Odlične ponude za kancelarijski prostor

FABRIANO sveske, notesi i umetnički papir

Fabriano je grad i opština u provinciji Ankona u italijanskoj regiji Marke, na 325 metara nadmorske visine. Leži u dolini Esino i njegova lokacija na glavnom autoputu i ​​železničkoj liniji od Umbrije do Jadrana čini ga regionalnim centrom srednje veličine na Apeninima. Imaju i kvalitetan papir.

ECOQUA sveske
WATERCOLOR program
ACCADEMIA papiri
FABRIANO globalni sajt

Otkrijte i druge načine da opremite kancelariju

Toneri i kertridži
Štampači
Laptop torbe
Računske mašine
Putni koferi
Fiksni telefoni
Aparati za obeleživanje
Monitori
Laptop i notebook
Projektori i oprema
Distribucija i prodaja kancelarijskog materijala brendova
EDDING globalni sajt
MONDI globalni sajt
PIGNA globalni sajt
UNI-BALL globalni sajt
HAN GMBH globalni sajt
FABRIANO globalni sajt
PIGNA globalni sajt
HAN GMBH globalni sajt
EDDING globalni sajt
FABRIANO globalni sajt
MONDI globalni sajt
UNI-BALL globalni sajt

Koja oprema spada u kancelarijski materijal?

Kancelarijski materijal koji koristi čak i najmanja firma ili kućna kancelarija uključuje olovke, papir za pisanje, sveske, Post-It beleške, makaze, gumice, spajalice,  fascikle sa datotekama, etikete, folije za dokumenta, koverte, kertridže i tonere – da pomenemo najčešće. Pored toga, oprema koja se koristi u većini kancelarijskih okruženja — štampači, fotokopirne mašine, šrederi itd. — često se uključuju pod ovaj krovni termin.

Koji papir je najbolji za štampanje?

Preporučuje se nepremazani papir, koji se obično i nalazi u većini kancelarijskih štampača. Nema premaz, što ga čini odličnim za upijanje tonera i mastila, idealnim i za pisanje i štampanje. Koristi se za formulare i memorandume.

Koji pisaći pribor spada u kancelarijski materijal?

Hemijske olovke, gel roleri, tehničke olovke, kaligrafski markeri, specijalni markeri za posebne namene.

Šta su gel roleri?

Gel roleri su savršeni za korišćenje u bojankama, za ukrašavanje stranica, vođenje dnevnika ili prilagođavanje planera u slobodno vreme. Gel olovka koristi mastilo u kome je pigment u gelu na bazi vode. Pošto je mastilo gusto i neprozirno, jasnije se vidi na glatkim površinama od tipičnih mastila koje se koriste u hemijskim olovkama ili flomasterima.