Edding – pioniri pribora za pisanje

Od svog osnivanja u Nemačkoj 1960. godine, Edding je neumorno radio na uspostavljanju pozicije kao lidera u proizvodnji visokokvalitetnih markera i pribora za pisanje. Njihova strast prema inovacijama, neprikosnoven nemački kvalitet i trajnost njihovih markera postavili su ih na prvo mesto izbora za profesionalce, umetnike, kao i za široku populaciju širom sveta.

Markeri za bele table

Ova kategorija Edding markera definisala je mnoge poslovne prezentacije kao i obrazovne lekcije ispred belih tabli. Specifično formulisana mastila koju ovi markeri koriste garantuje jasne i svetle linije koje se ističu na beloj tabli, ali se lako brišu bez ikakvih tragova. Izdržljivi vrhovi ovih markera osiguravaju da oni traju, čak i kroz najintenzivnije sesije brainstorminga ili nastave.

Kaligrafski markeri

Uz Edding kaligrafske markere, svaki zapis može postati umetničko delo. Nudeći različite debljine i oblike vrhova, omogućuju korisnicima da kreiraju širok spektar stilizovanih slova, od preciznih tananih linija do bogatih zavoja. Intenzivna boja koju koriste čini svaki zapis posebnim i izuzetno postojanim.

Specijalni industrijski markeri

Kada je reč o radu u industrijskim uslovima, Edding linija industrijskih markera dolazi u prvi plan. Dizajnirani da rade na različitim površinama poput metala, plastike, stakla ili drveta, i da izdrže ekstremne uslove, ovi markeri pružaju jasnoću i postojanost bez obzira na okolnosti.

Akrilni Markeri

Za one koji traže intenzivne boje i fleksibilnost primene na različitim površinama, Edding akrilni markeri su savršen izbor. Od umetničkih projekata do DIY kreacija, ovi markeri nude bogat spektar boja i izuzetnu postojanost. Boja na bazi vode, brzo sušeća i otporna na UV zračenje, čini ove markere idealnim za rad na platnu, drvetu, kartonu, staklu i mnogim drugim površinama.

Prikazani 1–48 od 289 rezultata