HAN – Simbol savršenog spajanja posla i doma

HAN razvija i proizvodi artikle od visokokvalitetne plastike za pametna organizaciona rešenja u kancelariji, kod kuće i za učenje. Cilj je podržati ljude u njihovim individualnim radnim, životnim i obrazovnim okruženjima. Kao porodično preduzeće pod upravom vlasnika, HAN već više od 65 godina zastupa inovativan dizajn i kvalitet “Made in Germany”.

VIŠE OD 65 GODINA NA LOKACIJI U NEMAČKOJ

Jasno “da” za Nemačku kao poslovnu lokaciju stvara poverenje među zaposlenima, kupcima i dobavljačima – i to je ono što HAN radi i dalje. Lokacija Nemačke u centru Evrope pruža pristup celokupnom tržištu Evropske unije, kao i tržištima Centralne i Istočne Evrope.

HAN ZASTUPA DIZAJN

Brend HAN je neraskidivo povezan s visokim standardom dizajna. Osim toga, zastupa red, pouzdanost i modernost. Da bi se ispunio ovaj zahtev, kompanija sarađuje s međunarodno uspešnim dizajnerima i prati svoj siguran osećaj za trendove i inovacije. Godinama su proizvodi HAN-a višestruko nagrađivani međunarodno priznatim dizajnerskim nagradama.

HAN ZASTUPA NAPREDNU TEHNOLOGIJU

Godinama je HAN kompanija višestruko ulagala u proširenje i modernizaciju svojih mašina. Međutim, moderne mašine predstavljaju samo deo proizvodnje. Bez iskustva dugogodišnjih i iskusnih zaposlenih, rezultati bi bili samo upola dobri. Pored toga, digitalni sistemi nadgledaju i kontrolišu sve proizvodne procese.

Prikazani 1–48 od 73 rezultata