Hewlett-Packard (HP) je jedan od vodećih proizvođača štampača, tonera i kertridža za štampanje na svetu. Njihovi proizvodi su poznati po visokom kvalitetu, pouzdanosti i inovacijama u tehnologiji štampanja. Na ovoj stranici možete pregledati sve artikle brenda, možete koristiti filtere za odabir podkategorija ili vrste artikala.

Štampači

HP nudi široku paletu štampača koji zadovoljavaju različite potrebe korisnika. Tu spadaju inkjet, laser i multifunkcionalni štampači. Inkjet štampači su popularni zbog svoje sposobnosti da proizvode visokokvalitetne fotografije i dokumenata u boji po pristupačnim cenama. S druge strane, laserski štampači su brži i efikasniji za štampanje velikog broja dokumenata, čineći ih idealnim za poslovne okoline.

Toneri

Laserski štampači koriste toner prah kako bi štampali. HP proizvodi tonere koji obezbeđuju oštre, jasne tekstove i živopisne slike. Originalni HP toneri su posebno dizajnirani da rade u skladu sa njihovim štampačima, obezbeđujući dugotrajnost i doslednost u performansama štampanja.

Kertridži

Kertridži za inkjet štampače sadrže mastilo koje je neophodno za inkjet štampanje. HP nudi širok spektar kertridža, uključujući one sa standardnim, visokim i ekstra visokim kapacitetom, kako bi zadovoljili različite potrebe korisnika. Originalni HP kertridži su takođe dizajnirani da pružaju optimalne performanse i kvalitet štampanja.

Prikazani 1–48 od 242 rezultata