CANON je jedan od najpoznatijih proizvođača štampača, tonera i kertridža, pružajući širok spektar proizvoda koji zadovoljavaju različite potrebe korisnika, bilo da je reč o kućnim korisnicima ili poslovnim okruženjima.

Štampači

Canon nudi različite vrste štampača, uključujući inkjet, laser i multifunkcionalne štampače. Inkjet štampači su idealni za štampanje fotografija visoke rezolucije i dokumenata u boji, dok su laser štampači efikasni za štampanje velikih količina crno-belih dokumenata brzo i ekonomično. Multifunkcionalni štampači kombinuju mogućnosti štampanja, skeniranja i kopiranja u jednom uređaju, što štedi prostor i čini ih veoma praktičnim za kućne kao i kancelarijske upotrebe.

Toneri za laserske štampače

Toneri i toner prah su ključni deo laserskih štampača. Canon toneri su poznati po svom visokom kvalitetu i pouzdanosti, obezbeđujući čiste i oštre otiske. Originalni Canon toneri su dizajnirani da obezbede najbolje moguće performanse i dugotrajnost štampača.

Kertridži za inkjet štampače

Za inkjet štampače, kertridži sa mastilom su od suštinske važnosti. Canon nudi različite kertridže koji su dizajnirani da daju živopisne boje i oštar tekst. Takođe, postoje kertridži sa većim kapacitetom za one koji imaju veće potrebe za štampanjem, kao i boje otporne na vodu i izbledelost za trajne otiske.

Prikazani 1–48 od 69 rezultata